Itt az idő!

Szeretnélek informálni titeket az elmúlt napok fejleményeivel kapcsolatosan, amiről érdemes tudnotok jogosítványszerzés szempontjából. 

Közismerten minden hírforrás arról számol be, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében a leghatásosabb védekezési mód, ha minimálisra csökkentjük a másokkal való érintkezést. Ez az oka annak, hogy mindenkit arra kérnek a hatóságok, politikusok, orvosok és élsportolók különböző kampányokkal, hogy mindenki MARADJON OTTHON. Mivel  én is hiszem, hogy ez a legjobb módja annak, hogy minél kevesebb megbetegedő legyen, ezért én is a munka megszakítása mellett döntöttem annak ellenére, hogy központilag tiltás a mai napig nem született.

Lényeges viszont, és erről mindenképpen szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy a vizsgáztatás – forgalmi és KRESZ vizsga tekintetében egyaránt – határozatlan időre szünetel. Természetesen azonnal tájékoztatni foglak titeket amint a korlátozást feloldják. Részletes információkat az alábbi linkre kattintva olvashattok: https://index.hu/belfold/2020/03/18/kozlekedesi_vizsgak_szunet_koronavirus/

Ugyancsak fontos információ, hogy aki távoktatásban már elkezdte a KRESZ tanfolyamot, azok számára az eduKRESZ 90 nappal meghosszabbította a felhasználási időt. A további részletekről mindenkit személyesen tájékoztatnak egy, az eduKRESZ központ által küldött levélben.

Ameddig ez az időszak tart, arra szeretnék buzdítani mindenkit, hogy a szabadidőtökben fordítsatok időt a KRESZ ismereteitek elmélyítésére. Ez több szempontból is fontos:

  1. A magabiztos KRESZ tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy a forgalomban a lehető legjobb döntést hozd minél gyorsabban.
  2. Segítséget  nyújt a vizsga alatt, hogy gördülékenyen haladhass az útvonalon.
  3. Így tudjuk leginkább meggyorsítani a jogosítványszerzési folyamatot, miután visszaálltunk a megszokott órarendhez.

Igyekszem ehhez segítséget nyújtani nektek. Amennyiben elakadnátok egy feladatnál, vagy bármi kérdésetek merülne fel egy adott forgalmi szituációval kapcsolatban – legyen ez akár egy konkrét kereszteződés Szolnokon –  írjátok meg, és szívesen válaszolok nektek.

Itt az idő: MARADJ OTTHON és tanuld a KRESZ-t. 

Üdv mindenkinek!