COVID-19 megelőzés

Mint ismeretes, a COVID-19 vírus terjedése miatt egyre fokozottabb az egészségügyi helyzet Magyarországon. A legfontosabb amit tehetünk a vírus terjedésének megfékezése érdekében a megelőzés. Mivel számomra az a legfontosabb, hogy a tanulóim biztonságban érezhessék magukat a gyakorlati órák alkalmával, a következő módon szeretném biztosítani a megfelelő körülményeket:

  • Minden tanuló után fertőtleníteni fogom az autó azon részeit, amelyeket a legtöbbet használjuk: kormány, sebességváltó, kapcsolók, stb.
  • Az órák között 5 perces szellőztetést tartok.
  • A nap végén a belső teret fokozott figyelemmel ismét fertőtlenítem.

Ugyanakkor ahhoz, hogy az oktatást zavartalanul végezhessem, a Ti segítségetekre is szükségem van az alábbiak szerint:

  • Ha beteg vagy, belázasodsz, köhögsz, kérlek akár az utolsó pillanatban is mondd le az órát, jelen időszakban nem számolom fel az óra díját.
  • Amennyiben lehetséges, moss kezet minél gyakrabban a nap folyamán.

Egészségünk megóvása közös érdek. Azzal, ha betartjuk ezt a pár egyszerű intézkedést, rengeteget tehetünk annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk és a lehető legkisebb kockázatot vállalva lendüljünk túl ezen az időszakon.

 Amennyiben bármilyen kérdésetek felmerülne, kérlek írjatok az ‘Elérhetőségek’ alatt megtalálható e-mail címre. Ha bármilyen ötletetek van azzal kapcsolatban, hogy mivel tehetném még biztonságosabbá az oktatás idejét, kérlek osszátok meg velem.

Köszönöm az együttműködéseteket!